Entrevistes Primer Café

Sergio Aguado: “La música dels 80 i els 90 és la música de la nostra vida”

En 'El Primer Cafè' de Dénia FM hem pogut conèixer més sobre l'esdeveniment que se celebrarà el 9 d'agost
Sergio Aguado, organizador Celebration Fest / Redacció

Sergio Aguado, l’organitzador del Celebration Fest, ha compartit per a Dénia FM més detalls sobre la pròxima edició d’aquest esdeveniment. Amb data programada per al 9 d’agost, Celebration 2024 tindrà lloc a La Hacienda de Xàbia.

La Movida Valenciana, coneguda per la seua trajectòria en l’organització d’esdeveniments musicals, torna a encarregar-se del Celebration Fest, el qual ha guanyat prestigi des del seu inici en 2016. Sergio Aguado ha destacat que enguany l’esdeveniment promet ser una nit plena d’energia amb música en viu i actuacions que celebren el millor del pop-rock i el funky.

El festival comptarà amb la participació de la banda de La Movida Valenciana, una agrupació de músics que retiran homenatge a grans èxits del pop nacional i internacional. Els assistents podran gaudir de temes icònics d’artistes com Hombres G, Alaska, Mecano, i ABBA, entre altres.

A més del concert principal, la nit es completarà amb l’actuació de DJ de l’escena nocturna valenciana, que mesclaran ritmes de funky, pop i rock.

L’obertura de portes està prevista per a les 23:30 hores, amb el concert començant aproximada ment a les 00:45 h. Les entrades anticipades, que inclouen una copa o dos refrescos, estan disponibles per 30 € en diversos punts de venda i en línia a través de notikumi.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *