Societat

Tens una altra oportunitat per a gaudir de la ‘Summer Night’ a Xàbia el 16 d’agost

Entrevista a Dénia Fm amb Jaume Serra, gerent de Xàbia Històrica, i Juanlu Cardona, regidor de Dinamització Econòmica
Jaume Serra, gerent de Xàbia Històrica, i Juanlu Cardona, regidor de Dinamització Econòmica / Redacció

Aquest dilluns, a ‘El Primer Cafè’ de Dénia FM s’ha parlant d’un esdeveniment especial que tindrà lloc a Xàbia aquesta setmana: la segona edició de la ‘Summer Night’. L’emissora ha comptat amb la presència de Jaume Serra, gerent de Xàbia Històrica, i Juanlu Cardona, regidor de Dinamització Econòmica, per compartir detalls sobre aquesta cita festiva.Després de l’èxit rotund de la primera edició celebrada el 26 de juliol, la ‘Summer Night’ tornarà el divendres 16 d’agost al centre històric de Xàbia, omplint els seus carrers d’alegria i activitats.

Què és la ‘Summer Night’?

Jaume Serra ha explicat que la ‘Summer Night’ és una iniciativa que combina compres, música en viu, i una gran varietat d’activitats culturals per a tota la família, creant un ambient festiu al cor de Xàbia. Aquesta edició inclou tallers, una gymkana familiar, ball clandestí de Lindy Hop, música jazz i clàssica, i molta animació per a tothom.

Serra ha destacat la incorporació de nous espais i activitats com ara l’espai de swing amb La Marina Lindy Hop i actuacions de música en acústic al carrer Major, oferint més opcions d’oci per als visitants.

Juanlu Cardona ha ressaltat que esdeveniments com aquest són fonamentals per impulsar el comerç local i atraure turistes. A més, ha explicat que l’Ajuntament de Xàbia col·labora activament en l’organització per assegurar-se que la nit sigui un èxit, tant per als comerciants com per als visitants.

Jaume Serra ha convidat a tothom a assistir a la ‘Summer Night’, destacant l’oportunitat de gaudir d’una nit única amb activitats per a totes les edats i gustos. Ha subratllat el paper clau de Xàbia Històrica en la dinamització del centre històric i en la promoció del comerç local.

L’esdeveniment començarà a les 19:30 hores al centre històric de Xàbia, amb entrada lliure. A més de les activitats esmentades, hi haurà ofertes especials en comerços i gastronomia local, creant una experiència de compra diferent i divertida per a residents i turistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *