Entrevistes Primer Café

Valen Alcalà i Celia Castellano: “L’ambient que es crea en ‘Esport a la platja’ és espectacular”

El regidor d'Esports Valen Alcalà i la monitora Celia Castellano fan balanç positiu dels programes Esports a la Platja i Dénia en Moviment
Valen Alcalà, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, i Celia Castellano, monitora d'aeròbic / Redacció

Aquest matí, a les 8:45 hores, Dénia FM ha acollit una entrevista amb Valen Alcalà, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Dénia, i Celia Castellano, monitora d’aeròbic, per fer un balanç de les iniciatives esportives que s’han dut a terme aquest estiu a la capital comarcal.

La conversa ha girat entorn dels programes com Esports a la Platja, Dénia en Moviment i Mou-te 2024-2025, que han buscat fomentar l’activitat física entre els residents de Dénia de totes les edats.

Valen Alcalà ha destacat l’èxit de les iniciatives d’aquest estiu, assenyalant que activitats com les classes d’aeròbic a la platja han tingut una gran acollida. Ha ressaltat que el programa ha aconseguit reunir participants de totes les edats en una variada oferta d’activitats esportives. A més, ha recordat que moltes d’aquestes activitats continuaran actives durant aquest mes, amb l’objectiu de mantenir la ciutat en moviment.

Durant l’entrevista, també s’ha parlat de la importància d’engrescar tant els més joves com les persones majors a practicar esport.

Celia Castellano ha compartit la seua experiència en motivar a persones que no solen fer esport a incorporar-lo a les seues vides, subratllant la importància de fer que les activitats siguen accessibles i divertides per a tothom.

Respecte als nous projectes, Alcalà ha avançat que el consistori està treballant en noves iniciatives per a la tardor, amb un focus especial en activitats intergeneracionals que promoguen la salut i el benestar.

L’entrevista ha conclòs amb un missatge de conscienciació per part del regidor, que ha convidat a tots els residents a participar en les activitats esportives que es realitzen a Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *