Esports

Èxit dels tennistes del CT Dénia en el Nacional del Torneig Champions Bow

Els tennistes dianenses acudiran al setembre a Croàcia a jugar el Màster Europeu
Manu Sala amb el seu trofeu / CT Dénia

Els joves tenistes de l’equip de competició del Club Tenis Dénia han collit grans resultats en el Màster Nacional del Torneig Champions Bowl, celebrat recentment en les instal·lacions del Club Tenis Malvarrosa a València.

En la categoria Sub 10Ángela Sala va brillar amb llum pròpia en véncer en la final a María García per 4/2 i 4/1, en un partit que va dominar de principi a fi. El seu joc sòlid i consistent li va permetre alçar-se amb el títol sense massa complicacions.

Ángela Sala amb el seu trofeu |CT Dénia

En la categoria Sub 11, Pascal Más va demostrar la seua gran forma en imposar-se en la final a Xavi Cuevas amb un contundent 6/3 i 6/1. Pascal va controlar la trobada des de l’inici, mostrant una combinació de precisió i potència que li va assegurar la victòria.

En la categoria Sub 16Manu Sala es va coronar campió després de derrotar en la gran final a Marcos Valent per un doble 6/4. El partit va estar marcat per la igualtat i la tensió, però Manu va saber mantindre la calma i assegurar els punts clau per a emportar-se el títol.

A més, Fedor Milagkin, també del Club Tenis Dénia, va aconseguir la final en la categoria Sub 10, demostrant el seu gran talent i projecció de futur en el circuit.

Tennista del CT Dénia | CT Dénia

Preparació per al Màster Europeu a Croàcia

Els quatre jugadors dianensesÁngela Sala, Pascal Mas, Manu Sala i Fedor Milagkin, ja es preparen per a afrontar el seu pròxim desafiament en el Màster Europeu del Torneig Champions Bowl, que es disputarà a Croàcia el mes vinent de setembre. Este esdeveniment reunirà els millors joves talents d’Europa i serà una excel·lent oportunitat perquè els tenistes de Dénia mostren la seua vàlua en un escenari internacional.

L’èxit d’estos joves del Club Tenis Dénia subratlla l’excel·lent treball que s’està realitzant en la pedrera del club. Amb una mescla de talent, dedicació i entrenament de qualitat, el futur del tenis dianense sembla molt prometedor. L’afició local seguirà de prop les actuacions d’estos joves esportistes, que representen amb orgull a Dénia en el panorama tenístic nacional i internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *