Esports

Èxit en la clausura de la 50 Setmana de la Vela del CN Jávea

Les competicions van acabar amb la disputa del Trofeu Tres Cabos i el Sir Thomas Lipton
Un dels vaixells participants en el Trofeu Tres Cabos / CN Jávea

El Club Náutico Jávea va tancar amb brillantor la seua 50a Setmana de la Vela amb la celebració del Trofeu Tres Cabos, que es va destacar per la seua emoció i competitivitat. La jornada, que va comptar amb una excel·lent participació, va concloure amb un animat lliurament de trofeus.

En la prova principal, el vaixell “Fabrilia” de Juan Ruiz es va proclamar campió, seguit per “Aspho” de Javier Gamón en segona posició, i completant el podi, “Calma” de José Samper.

A més, es va celebrar el Trofeu de Veterans amb una regata d’Optimist, en la qual Miguel Poole es va alçar amb la victòria, seguit de Dani Maestre i Elisa Ramón.

El Trofeu Comodor Federico Gimeno va tindre com a vencedora a María José Valero amb el vaixell “Tanit 6″. El segon lloc va ser per a “Little Nellie” d’Alejandro Sánchez, i en tercer lloc, Gonzalo Cavo amb “Lassal“.

Guanyadors del Trofeu Sir Thomas Lipton | CN Jávea

En la prestigiosa regata del Trofeu Sir Thomas LiptonGonzalo Calvo i el seu vaixell “Lassal” es van emportar la victòria, deixant, en segon lloc, a María José Vila amb “Tanit 6″ i, en tercer lloc, a Ponzinibbio Guillermo amb “Orballo Un”. En la modalitat Club d’este mateix trofeu, Alicia D’Otegui es va alçar amb la victòria a bord de “Tikehau“, seguida de José Luis Almazán amb “Compas” i Daniel Maestre amb “Jávea 3”.

La 50a Setmana de la Vela va concloure amb un ambient festiu i un gran nivell competitiu, consolidant al Club Náutico Jávea com un referent en el panorama nàutic nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *