Província

Festival golejador de la UD Calpe davant la Vila Joiosa CF (8-0)

L'equip que entrena Lauro Techeira va demostrar una gran capacitat golejadora i va mostrar una gran imatge
Equip de la UD Calpe a Xàbia / Javier Zamora

En el penúltim partit de pretemporada, la UD Calpe es va donar un festí golejador a costa de la Vila Joiosa CF al qual li va endossar un 8 a 0 que va deixar mostres del seu gran domini del joc.

Sobre el rectangle de joc del camp municipal de Calp només va existir un equip, que va ser el local. Des de l’arrancada del partit el control del joc va ser per al combinat que dirigix Lauro Techeira. Les jugades de perill sobre el marc visitant van ser constants i això va quedar reflectit en el marcador, en anotar 2 gols.

En la segona mitat amb el marcador clarament decidit van arribar canvis que van empitjorar als visitants i que van millorar molt l’aportació ofensiva local amb l’entrada de Fede i Panucci i Meji.

Significar que el conjunt de la Vila Joiosa CF, milita en la Primera FFCV, una categoria inferior a la del seu rival. Els autors dels gols locals van ser, Rubio (2), Luis García (3), FedePanucci i Meji. Demostrant el gran poder ofensiu que esta temporada presenta el conjunt de Techeira

La UD Calp es va prendre molt de debò este partit pel qual va imprimir un ritme de joc que va desarborar a un rival que no va poder frenar el millor joc dels locals.

Pese al triomf tan folgat del seu equip, Lauro Techeira és conscient que malgrat donar una gran imatge el seu equip necessita continuar millorant diversos aspectes del joc.

La formació verd-i-blanca acomiada la seua pretemporada, este dissabte, en el seu camp, on després de realitzar la presentació de l’equip, es mesurarà al CF La Nucia, equip de la Tercera Federació, a les 19.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *