Mobilitat

El PPCV assegura que el Consell de Carlos Mazón és l’únic que treballa per la connexió Dènia-Gandia

El portaveu d'Infraestructures critica la inacció del Ministeri de Transports i destaca les decisions fonamentals preses pel Consell
Joserra González, portaveu d'Infraestructures del Grup PP / GVA

El portaveu d’Infraestructures del Grup Parlamentari Popular (GPP), Joserra González de Zárate, ha afirmat que “el Consell de Carlos Mazón és l’únic que treballa per fer realitat la connexió Dènia-Gandia”. Segons González de Zárate, aquest projecte és una prioritat per a la Generalitat, especialment davant la inacció del Ministeri de Transports, que hauria de ser el responsable de crear aquesta infraestructura ferroviària.

En referència al Tren de la Costa, ha subratllat que es tracta d’una infraestructura essencial per al desenvolupament de la Comunitat Valenciana i ha criticat l’actitud del Govern de Sánchez, a qui acusa de voler renunciar a aquest projecte. El portaveu també ha destacat la delegació de competències de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a la Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori com una estratègia per accelerar la realització del projecte.

González de Zárate ha assenyalat que, mentre el Govern central no avança en la materialització del Tren de la Costa, el mínim que podria fer és donar suport econòmic a la prolongació del TRAM. A més, ha destacat que el Botànic mai va fer cap pas per materialitzar aquesta prolongació, mentre que el Consell de Carlos Mazón ha pres decisions fonamentals en només un any.

Finalment, ha avançat que la licitació per a la redacció del projecte ja està en tràmit, amb un termini de 12 mesos i un cost de 135.000 euros. “No parlem de declaracions, sinó de fets. Mentre el Govern central es desentén, aquest Consell compleix”, ha conclòs González de Zárate.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *