Esports

Grans resultats els obtinguts per les palistes calpines en aigües de Getxo

El RCN Calpe es va portar 4 medalles de bronze i 1 de plata del Campionat d'Espanya de rem de Mar
Palistes del RCN Calpe en Getxo / RCN Calpe

Les aigües de la localitat biscaïna de Getxo van ser seu de la disputa del Campionat d’Espanya de rem de mar 2024. Una competició que va reunir una gran quantitat d’equips participants i on la representació del Real Club Náutico Calpe (RCNCalpe) va obtindre uns resultats molt destacats.

L’embarcació Veterana composta per Bárbara García, Sara Garcela, Gema González, Rosa Tur i Daniel López com a timonera va ser segon en la distància dels 3.000 metres. Mentre que la formació que va cobrir la distància dels 6.000 metres formada per les palistes, María MotofeleaNoelia Vladereanu, Marina Marquéz, Miriam Bakali amb Rosa Tur dirigint va acabar en la tercera plaça.

En categoria cadet femenina sobre la distància de 3.000 metres el C2 format per, Nayara Ortolá i Alba López va ocupar la tercera plaça. La tripulació  C4 d’esta categoria amb les palistes, Catalina González, Lucía SolanesNayara Ortolá, Alba López amb Rosa Tur en el timó, sobre la distància de 3.000 metres, va acabar en la tercera plaça.

Veteranes del C4 en el podi | RCN Calpe

En C2 Veteranes, la tripulació de Sara Garcela i Gema González sobre la distància de 3.000 metres van pujar al podi en ser terceres. Mentre que en C1 amb Miriam Bakali sobre la distància de 6.000 metres va acabar la final en el cinquè lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *