Successos

La Policia Nacional desmantella un grup criminal especialitzat en robatoris de vivendes a Dénia i Elx

Detingudes cinc persones presumptes responsables de múltiples robatoris amb força
Taula / Policia

Agents de la Policia Nacional han detingut cinc persones en les localitats d’Elx i Dénia, com a presumptes responsables dels delictes de robatori amb força, robatori de vehicle i pertinença a grup criminal.

Aquesta organització criminal es dedicava al robatori en vivendes, amb l’objectiu de sostraure joies, vehicles i altres objectes de gran valor en el mercat il·lícit.

La investigació es va iniciar quan la Policia Nacional va localitzar dos sospitosos involucrats en sis fets delictius. Es tractava de dos homes, presumptament integrants d’una organització criminal amb una alta preparació en robatoris en vivendes.

Els agents van dedicar una gran quantitat de recursos a seguir la pista d’aquests sospitosos, i les primeres diligències van donar resultat ràpidament. Es va identificar aquests dos delinqüents, així com un tercer sospitós vinculat directament amb l’organització.

Durant un control operatiu de seguretat ciutadana, els agents van localitzar un d’aquests individus conduint un vehicle robat amb unes claus sostretes en una vivenda. Aquesta detenció va permetre vincular definitivament el tercer sospitós amb l’organització.

Els agents van continuar les investigacions, identificant dos membres més del grup. Es va aconseguir localitzar els seus domicilis i un local hostaler que regentaven.

Posteriorment, es va establir un dispositiu de vigilància sobre els presumptes autors, detenint els tres primers sospitosos just després de cometre un robatori a Elx.

Durant la detenció, se’ls va trobar en possessió d’una gran quantitat de joies, eines diverses, 3.020 euros en efectiu, roba, guants per ocultar les seues empremtes i claus de vehicles.

En registrar un dels vehicles utilitzats pels delinqüents, la Policia Nacional va descobrir un compartiment amagat preparat per a ocultar objectes. Allí van trobar ganzúes, eines “impresioning”, claus mestres i “magic keys”, utilitzades per forçar panys i entrar a les vivendes sense ser detectats.

Les investigacions van continuar i es van descobrir els dos últims integrants del grup criminal, que van ser detinguts a Dénia a les rodalies del seu local hostaler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *