Província

La directiva de Gent de Dénia incorpora exmembres de Cs

La junta, presidida per Miguel Llobell, inclou quatre vicepresidències en mans de Clara Pons, Pepa Masiá, Miguel Donderis i Susana Mut
Presentació de la nova junta directiva de Gent de Dénia / Tino Calvo

Gent de Dénia ha renovat la seua junta directiva, que ara passa a estar presidida per Miguel Llobell, qui ja va ser president del partit independent anys enrere.

La directiva inclou noves incorporacions d’exmembres de Ciudadanos, com Susana Mut, Rafael de Bustamante o Raúl Andrade. Llobell ha estat acompanyat per aquests i altres membres del partit durant la presentació de la nova directiva a l’opinió pública.

El portaveu i regidor de GD a l’Ajuntament, Mario Vidal (vocal d’Urbanisme en la junta directiva) ha sigut l’encarregat de donar a conéixer que Llobell torna a presidir aquesta formació independent. Una “persona de partit, de consens, dialogant i que coneix el partit des dels seus inicis”, ha remarcat Vidal.

El president ha agraït el suport de simpatitzants i afiliats, i ha volgut que entre les seues primeres paraules destacara una “idea que és un sentiment, convicció i un propòsit: optimisme”. S’ha mostrat satisfet per aquestes quatre dècades d’història de Gent de Dénia, apuntant que la “directiva mira al futur amb optimisme”.

Llobell ha ressaltat que es tracta d’un partit “fidel a la seua història, en el sentit d’unitat, sense personalismes, ni afany de protagonismes”. Incidint en una altra paraula, la de “cohesió”, com “una de les nostres majors fortaleses”.

El president ha recordat les tres característiques de la formació des del seu origen: “capacitat per a mantindre conviccions i posicions, cohesió interna i el seu estil”, basat aquest últim entre altres aspectes, ha indicat, en “austeritat, tolerància, vocació de servici públic o generositat”.

Organigrama

En la junta directiva s’articulen quatre vicepresidències assumides per Clara Pons, Pepa Masiá, Miguel Donderis (expresident) i Susana Mut.

En paraules de Llobell, aquestes quatre seran els “motors que animen la resta de vocalies”. Com a vocals apareixen: Juan Carlos Parets, Raquel Núñez, Manuel Sánchez, Cristina Rähmel i Luisa Castilla, Emi Marcilla, Raúl Andrade, Mario Vidal i Juan Pons.

D’altra banda, al capdavant de la tresoreria està Julio Quintana; i Rafael de Bustamante assumeix la secretaria.

Entre els objectius, el president ha mostrat la seua confiança en què “anem a créixer en regidors” de cara a la pròxima cita amb les urnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *