Esports

La Nostra Copa 24-25 arranca amb 348 equips en competició

La primera eliminatòria es disputarà els dies 31 d'agost i 1 de setembre de 2024 entre equips de Tercera FFCV
Jugadors del Benitachell CF defenent un corner / Javier Zamora

La Copa Comunitat Mediterrànea ‘La Nostra Copa’ masculina de futbol començarà a la temporada 24-25 amb la participació de 348 equips de tota la Comunitat Valenciana. Esta competició s’ha convertit en un esdeveniment destacat del futbol regional, brindant als equips de diverses categories l’oportunitat de competir pel títol i somiar amb un lloc en la prestigiosa Copa del Rei.

Sistema de Competició: Un Format Emocionant

La primera eliminatòria de La Nostra Copa es disputarà els dies 31 d’agost i 1 de setembre de 2024. En esta fase inicial, els equips de Tercera FFCV s’enfrontaran entre si, amb la possibilitat d’incloure equips de Segona i Primera FFCV, depenent del nombre de participants definitius.

Seguint el model de la famosa FA Cup anglesa, les eliminatòries seran a partit únic i es jugaran en el camp de l’equip de menor categoria. Este format garantix emoció des del primer enfrontament i permet als equips més modestos somiar a donar la sorpresa davant rivals de major nivell.

Els equips de la Lliga Comunitat FFCV estaran exempts de diverses eliminatòries inicials, tal com es detallarà en la circular de competició. Els enfrontaments fins a la Fase Final s’establiran mitjançant el criteri de proximitat geogràfica, buscant evitar llargs desplaçaments i beneficiant a l’equip de menor categoria en l’orde de joc.

Subvencions i Premis: Un Incentiu Addicional

A més de la subvenció econòmica destinada a costejar els arbitratges, cada eliminatòria superada atorgarà a l’equip guanyador un premi econòmic, que augmentarà progressivament fins a la final. Les quantitats exactes s’especificaran en la Circular de competició.

El guanyador de La Nostra Copa obtindrà el dret a participar en la Copa del Rei en la següent temporada, representant a la FFCV. Enguany, el Manises CF, campió de la tercera edició, gaudirà d’esta oportunitat única. No obstant això, si el vencedor de La Nostra Copa també aconseguix l’ascens a la Tercera Federació RFEF, no podrà participar en la Copa del Rei i la seua plaça serà cedida al següent més ben classificat que complisca amb els requisits reglamentaris establits per la RFEF.

Èxit de les edicions anteriors i expectatives per al futur

Les tres primeres edicions de La Nostra Copa han sigut un èxit rotund, consolidant-se com una competició essencial en el calendari del futbol valencià. L’edició 24-25 promet continuar esta tradició, oferint als equips de totes les categories l’oportunitat de competir al més alt nivell i delectar als aficionats amb emocionants partits.

Amb una estructura que fomenta la competitivitat i l’esperit esportiu, esta competició es perfila com un aparador per als talents locals i una celebració del futbol en la Comunitat Valenciana. Els equips ja estan preparant-se per a donar el millor de si mateixos en una temporada que promet ser inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *