Cultura

Les candidatures d’Ondara per als premis 9 d’Octubre estaran obertes fins el 20 de setembre

Els nomenaments del guardó s’iniciaran amb la proposta per qualsevol persona major de 16 anys o associació del poble
Ajuntament d'Ondara / Redacció

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Àngels Grimalt, recorda a la ciutadania que fins al 20 de setembre d’enguany es podran proposar les candidatures per als «Premis 9 d’Octubre Vila d’Ondara» de 2024.

La presentació d’aquestes candidatures es podrà realitzar per Registre General, tant a l’ajuntament com a la Casa de Cultura. A més a més, segons el Reglament de concessió de condecoracions, honors i distincions del consistori, els nomenaments dels “Premis 9 d’Octubre” s’inicien amb la corresponent proposta per qualsevol persona major de 16 anys o associació del poble (registrada en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament d’Ondara), entre l’1 de gener i el 20 de setembre.

Ondara triarà un jurat independent format per tres persones relacionades amb el món de l’art, la cultura, la ciència, l’educació o qualsevol disciplina relacionada amb les candidatures presentades. Després, una vegada examinades les candidatures per part del jurat, i havent comprovat els mèrits o serveis prestats dels proposats, s’emetrà un informe fonamentat de les persones o entitats que han de ser guardonades amb els premis.

Els Premis 9 d’octubre de 2023 van ser Vicent Ortuño i la Unió Musical d’Ondara, i de 2022 (primer any dels guardons), van ser Robert Miralles i el Club de Pilota d’Ondara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *