Esports

Les infantils del CD Paidos Dénia busquen plaça en Autonòmica

L'equip que dirigixen Paula García i Tote Sapena debuten davant el Lucentum Alacant
Equip infantil femení del CD Paidos Dénia / CD Paidos Dénia

Este diumenge, l’equip infantil femení del CD Paidos Dénia comença la seua marxa en la fase d’ascens a categoria Autonòmica de bàsquet. La seua estrena serà en la complicada pista del Lucentum Alicante, on les dianenses es mesuraran al conjunt alacantí en el Centre de Tecnificació a les 11 hores. Este partit marca l’inici d’una intensa fase que constarà de tres jornades per a les col·legiales.

L’equip, sota la direcció de Paula García i Tote Sapena, afronta esta fase amb gran il·lusió i expectatives. No obstant això, la data primerenca en la qual es disputa podria significar que l’equip encara no estiga en el seu millor moment físic. Malgrat això, el treball realitzat en les últimes setmanes ha sigut intens, amb l’objectiu d’arribar en la millor forma possible a este repte crucial.

A més del CD Paidos Dénia i Lucentum Alacant, participen en esta fase d’ascens l’Astel Logistic S. Gabriel d’Alacant i el Jove’s L’Eliana. El calendari no ha sigut favorable per a les dianenses, que hauran de disputar els dos primers partits fora de casa. Després del seu debut a Alacant este diumenge, la setmana vinent s’enfrontaran a l’Astel Logistic S. Gabriel, també en territori alacantí. Finalment, tancaran la fase en el seu pavelló, on rebran al Jove’s L’Eliana en el que promet ser un emocionant dol final.

L’equip del CD Paidos Dénia està decidit a donar el millor de si en esta fase, amb l’esperança d’aconseguir l’anhelat ascens a la categoria Autonòmica i continuar el seu desenrotllament en el bàsquet femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *