Societat

‘Maracostumbrados’ i ‘El Club de la Tarde’ arranquen amb la nova programació de Dénia FM

Dos nous programes que arriben per a innovar esta temporada en la 92.5 FM
Els dos nous programes de Dénia FM / Redacció

Dénia FM consolida el seu lideratge a la Marina Alta com la primera ràdio. La 92.5 FM ha agafat forces durant l’estiu i presenta una nova programació que arrancarà el pròxim 2 de setembre. La informació sempre amb Míriam Pagán amb el Informatiu a les 13.30 hores, acompanyada de programes on el contingut local i comarcal serà l’autèntic protagonista des de les 7.45 hores fins a les 20.00 hores.

I no podem deixar de costat la cobertura esportiva, amb Javier Zamora dontant veu al mon esportiu de la comarca. Cròniques, reportatges, entrevistes i tota la actualitat de la Marina Alta.

Maracostumbrados

Maracostumbrados” començarà el pròxim 2 de setembre a l’emissora 92.5 FM. Aquest magazín matinal serà conduït per Alba Alborch i Sergio Dénia, i s’emetrà de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 13:30 hores.

Maracostumbrados és el ‘morning show’ que sonarà al llarg del Mediterrani, des de la ‘terreta’ fins a Màlaga, passant per Mallorca. El nou programa promet oferir una combinació única de música, notícies, històries inspiradores i molt de bon humor. El programa inclourà una àmplia varietat de seccions que tractaran temes com viatges, medi ambient, gastronomia, curiositats sobre la mar, i més.

Seccions com ‘Lo más trending‘, ‘El tema del día‘ o les connexions en directe a peu de carrer, que gaudeixen de popularitat, continuaran sent claus en la programació, mentre altres, com la secció de viatges evolucionarà a una versió millorada amb ‘Maracostumbrados por el mundo‘. No obstant això, la gran acceptació que ha tingut enguany ‘Las Mañanas de la Marina’ amb Sergio Dénia, ha permés afegir seccions innovadores, divertides i interessants. Entre altres, juntament amb el nou programa s’estrenaran seccions com ‘Invencibles‘, enfocada a contar històries de superació; ‘Hoy cocinamos con…‘, centrada a mostrar la gastronomia i tradició culinària de la nostra comarca; ‘Marenostrum‘, tot el que no saps de la mar o altres seccions en què el protagonista serà l’humor com ‘OK Boomer‘ o ‘El Momentazo‘.

A més, comptarà amb la participació d’experts en diferents camps, i seccions a peu de carrer i de platja, amb la col·laboració de Miriam Pagán als serveis informatius i Kevin Carrió i Patricia Blázquez en diverses seccions i connexions en directe. A més, es comptarà amb els millors companys de viatge, empreses partner alineades amb els valors de la marca i amb les quals es pretén fer més que radio. Les accions solidàries, sostenibles i de promoció del nostre entorn també seran pilars fonamentals en la programació d’aquesta nova temporada.

Així que, a partir del 2 de setembre, no oblides sintonitzar el 92.5 FM i descobrir per què tots estem “maracostumbrados”.

El Club de la Tarde

Saps eixa sensació d’arribar a un lloc i sentir que formes part al moment? És el que sol passar amb tots els que formem “El Club de la Tarde”. Per descomptat, el teu també eres membre honorífic del club més obert de les ones.

A partir del 2 de setembre, Pepa Ginestar i Kevin Carrió arranquen amb esta nova edició “premium” per a les vesprades de Dénia FM. Perquè si un sentiment vol transmetre el Club, és que si no estàs, te’l perds. Des de les 16.00 fins a les 20.00 hores, tindrem un programa desenfadat, en el qual qualsevol persona es podrà sumar al club.

La programació conserva seccions que són clàssics de la 92.5 amb Pepa Ginestar al davant del programa; “La Ràdio a l’Arxiu“, amb Rosa Seser donant a conéixer curiositats i històries; “Naturalment parlant” amb Joan Sala, gerent del Parc Natural del Montgó continua amb el seu espai dedicat a la nostra flora i fauna autòctona; “Llibres i altres històries” amb José Ángel de Déu, el nostre expert de capçalera i moltes més que ja coneixeu. I amb Patricia Blázquez, gaudirem del “Radio Test“, la secció on el carrer contesta a les preguntes de la reportera més divertida de la comarca.

Però que seria una nova temporada sense novetats. En esta ocasió, Kevin Carrió ens porta diverses seccions a més de la informació amb els butlletins horaris. “Sèries de la teua vida” té diverses preguntes per a tu: Recordes la sintonia de Falcon Crest? Les aventures de l’Equip A? Quin era el número del búnquer de Perduts? Però no tot seran sèries, perquè les noves tecnologies també tindran el seu espai amb “TecnoRadio” per a descobrir com evolucionarà la IA, saber si la robòtica forma una part important de la nostra vida i molt més. I com no, sent una de les seues passions, “La Cartellera” per a parlar de l’últim als nostres cinemes.

Més seccions i més col·laboradors; recordarem les publicitats més mítiques en “Brand Stories“, amb Pepe Crespo, reconegut publicista. Per als més festers tenim “Retro Music“, una cançó conductora per a la secció que ens fa recordar un any concret; anècdotes, vivències i tot de la mà dels DJ de les millors discoteques que vam tindre a la comarca. I per descomptat, els viatges formen part de la programació i ho fem de la mà de tota una experta i influencer; @viajaconkarmen ens portarà als espais naturals i rurals més especials que et pots trobar en “Carretera i  Manta“.

Tot això i molt més ho pots gaudir a Dénia FM, però hi ha una condició. Si vols formar part del “Club de la Tarde”, has de tindre moltes ganes de bona música, molta nostàlgia i, sobretot, bon rotllo. Ah, i sempre pots portar-te amics, el Club és per a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *