Província

Apareixen misterioses botelles amb missatges a les platges de la Marina Alta

Les primeres van ser trobades a la platja de Les Deveses, es creu que podrien estar apareixent més botelles al llarg del Mediterrani
Maracostumbrados / Redacció

En els últims dies, les costes de la Marina Alta han estat l’escenari d’un misteri que ha captivat la imaginació de turistes i residents locals. Diverses botelles de vidre amb un missatge en el seu interior han aparegut en diverses platges de la comarca, causant un gran rebombori. Els missatges, tots amb la mateixa paraula, “Maracostumbrados“, han despertat una onada de curiositat i especulacions sobre el seu origen.

Les primeres botelles van ser trobades per banyistes a la platja de Les Deveses en Dénia, seguides per altres troballes a la cala Moraig de Benitatxell, Les Rotes de Dénia, la Granadella de Xàbia, la cala Baladrar de Benissa, Els Molins en Dénia, en el Arenal de Xàbia, El Portet de Moraira i en el Racó del Corb de Calp. Amb cada nova troballa, l’intriga no ha fet més que créixer, i ara es creu que podrien estar apareixent més botelles al llarg de tota la costa mediterrània. De fet, durant el cap de setmana s’han trobat també a les costes de la comarca veïna de La Safor.

Els banyistes que han trobat les botelles descriuen la seua experiència com “emocionant però desconcertant”. “És com si el mar ens estiguera enviant un missatge”, va comentar un turista alemany que es va trobar una botella a la Granadella. No obstant això, ningú sap amb certesa qui està darrere d’aquest misteriós fenomen. Les especulacions van des d’una campanya publicitària fins a una obra d’art contemporani o un moviment espontani sorgit entre amants de la mar.

Encara que aquestes troballes no representen cap perill, els més curiosos han començat a investigar el cas per intentar descobrir l’origen de les botelles. Mentrestant, les platges de la Marina Alta s’han convertit en un punt de trobada per a ciutadans que esperen tenir la sort de trobar una d’aquestes botelles.

Aquest enigma marí, sorgit de les profunditats, ha injectat un element d’aventura i intriga en la tranquil·litat habitual de les platges de la Marina Alta, fent d’aquest estiu una temporada difícil d’oblidar per a molts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *