Entrevistes Primer Café

Descobreix la comarca des de la mar en qualsevol època de l’any amb Mundo Marino

Entrevista, a Dénia FM, amb Carmen Calvente i Luca Rangel, representants del departament comercial
Carmen Calvente i Luca Rangel, Mundo Marino / Redacció

En una entrevista realitzada hui en el “Primer Café” de Dénia FM, Carmen Calvente i Luca Rangel, representants del departament comercial de l’empresa Mundo Marino, ha compartit detalls sobre les activitats nàutiques que ofereixen a Dénia, destacant la seua missió de proporcionar experiències inoblidables tant a turistes com a residents.

Mundo Marino és coneguda per la seua àmplia oferta d’activitats nàutiques, que inclouen passejos en catamarà, excursions i activitats que permeten interactuar amb la vida marina. Calvente va assenyalar que una de les experiències més populars durant l’estiu és el passeig en catamarà, on els participants poden gaudir de la bellesa del Mediterrani en una embarcació moderna i còmoda.

A l’agost, Mundo Marino també ofereix esdeveniments especials i activitats, que es poden consultar i reservar a través de la seua pàgina web. A més, han implementat mesures de seguretat rigoroses per a garantir que totes les activitats es realitzen de manera segura per a tots els participants.

Amb l’arribada de setembre, Mundo Marino adapta la seua oferta per a incloure noves experiències que aprofiten el canvi d’estació, mantenint sempre la qualitat i la diversió com a prioritats.

Per a una família que visita Dénia per primera vegada, Calvente recomana el passeig en catamarà com una activitat imprescindible. A més, Mundo Marino organitza esdeveniments privats com casaments o esdeveniments corporatius, oferint experiències adaptades per a persones amb discapacitats o necessitats especials.

Mundo Marino continua sent un referent en el turisme nàutic a Dénia, combinant passió pel mar amb un servei excel·lent i una oferta variada d’activitats per a tots els gustos i edats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *