Societat

L’Ajuntament de Pedreguer renova la seua aplicació municipal després de quasi una dècada d’èxit

Després de 7.475 descàrregues i 10 anys de servei, l'Ajuntament presenta una nova versió de la seua aplicació per a continuar informant
Pedreguer / Redacció

L’Ajuntament de Pedreguer ha anunciat la renovació de la seua aplicació municipal, Pedreguer APP, que va ser llançada inicialment el 10 de maig de 2015. Des de la seua posada en marxa, l’aplicació ha aconseguit 7.475 descàrregues, una xifra notable si es té en compte que el padró municipal compta amb 8.558 habitants.

Al llarg d’aquests quasi 10 anys, Pedreguer APP ha estat una eina clau per a veïns, veïnes i persones de tot el món, permetent-los seguir l’actualitat cultural i esportiva del poble, així com informar-se sobre l’oferta educativa, les festes, els esdeveniments, i rebre avisos i alertes. L’aplicació també ha facilitat la comunicació d’incidències, el seguiment de les activitats de les associacions locals, i l’accés a informació comercial i meteorològica.

Ara, l’Ajuntament considera necessari un canvi per tal de modernitzar i adaptar l’eina a les noves necessitats dels usuaris. Per aquest motiu, es fa una crida a la ciutadania perquè descarregue la nova aplicació, que ja està disponible. Aquesta nova versió continuarà sent l’eina fonamental per estar al dia de totes les novetats i activitats que es desenvolupen a Pedreguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *