Societat

Ondara participa en “El Gran Prix de l’Estiu”

L'equip ondarenc va caure en la prova final del diccionari davant Santo Domingo de la Calzada
ondara en grand prix / Aj. Ondara

Ahir dilluns, 5 d’agost, TVE va emetre el quart programa de «El Gran Prix» de l’estiu. L’emissió va començar amb retard i va incloure una breu pausa per oferir el lliurament de medalles a la selecció espanyola de 3×3 de bàsquet femení, que va obtenir la medalla de plata. A Ondara, l’esdeveniment va ser seguit amb gran entusiasme, amb el poble bolcat per donar suport al seu equip. La Comissió del Crist 2025 va instal·lar una pantalla gegant a la part posterior del Prado, creant un ambient animat per a la retransmissió.

ondara en grand prix | Aj. Ondara

En aquest quart programa, presentat per Ramón García al costat de Cristinini i Wilbur, els pobles d’Ondara (Alacant) i Santo Domingo de la Calzada (La Rioja) es van enfrontar en un duel per la victòria. L’equip ondarenc, vestit de blau, va comptar amb l’exfutbolista Jaime Astrain com a padrí, i també va tenir la participació de l’alcalde, José Ramiro, i Kika Marí com a assessora. L’equip de Santo Domingo de la Calzada, de color groc, va ser amadrinat per l’exvedette Norma Duval.

Ondara va començar liderant la competició, però Santo Domingo de la Calzada aviat va igualar el marcador. Els equips es van enfrontar en diverses proves com «Tir al pingüipato», «Wikipeques», «Hamsters a la carrera» i «Les gavines malotes». Va ser un programa accidentat, ja que hi va haver dues proves, com «Escala com pugues amb les mariquitas», en les quals cap dels pobles va aconseguir completar amb èxit.

ondara en grand prix | Aj. Ondara

Després de diverses proves, es va arribar a la prova de «super bitles» amb Ondara liderant amb 21 punts, mentre que Santo Domingo de la Calzada en tenia 20. L’equip ondarenc va incrementar la seva avantatge després de tirar sis bitles i el bitllet daurat que val doble, aconseguint 23 punts en total, mentre que l’equip de La Rioja es va quedar amb 20 punts.

No obstant això, la prova decisiva de «El Gran Prix» és «El diccionari». En aquest desafiament, es poden guanyar tres punts per cada resposta correcta, però també es poden perdre tres punts per cada error. Santo Domingo de la Calzada, amb una fallada i dos encerts, va sumar tres punts més, acabant amb 23 punts. Ondara, amb dues fallades i un encert, es va quedar amb 20 punts, concedint la victòria als seus rivals.

Encara que Santo Domingo de la Calzada va guanyar amb 23 punts, l’equip de La Rioja queda sense opcions de passar a les semifinals. La classificació general de «El Gran Prix 2024» queda així:

– Olvera: 26 punts
– Bembibre: 24 punts
– Burela: 24 punts
– Cangas de Onís: 23 punts
– Santo Domingo de la Calzada: 23 punts
– Ondara: 20 punts
– Morata de Tajuña: 19 punts
– Almacelles: 13 punts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *