Esports

Ondara inicia la construcció d’una nova pista de bàsquet 3×3

Este projecte forma part del Pla + Busca 2023, subvencionat per la Diputació d'Alacant, amb un cost total de 51.850 euros (IVA inclòs)
Zona de la pista de bàsquet 3X3 a Ondara / Ayto. Ondara

Esta última setmana d’agost han començat les obres de construcció de la nova pista esportiva de bàsquet 3×3 en la zona de Tossals, a Ondara. El projecte, impulsat per l’Ajuntament d’Ondara, es desenrotllarà en la zona enjardinada situada entre els carrers Poeta Miguel Hernández i Pintor Murillo, i tindrà una duració aproximada de sis setmanes.

La pista comptarà amb unes dimensions de 21×11,6 metres quadrats, amb una solera de formigó i una superfície tractada, envoltada per una tanca metàl·lica de protecció. A més, es reubicaran els bancs existents i s’habilitarà una zona d’aparcament per a motocicletes i patinets, complementant la nova instal·lació.

Este projecte forma part del Pla + Busca 2023, subvencionat per la Diputació d’Alacant, amb un cost total de 51.850 euros (IVA inclòs). Segons l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, esta nova instal·lació oferirà als joves del municipi una alternativa d’oci saludable en permetre’ls practicar bàsquet en la popular modalitat 3×3, una tendència en auge. Esta nova dotació esportiva urbana municipal estarà disponible per al públic en general, ampliant els espais i horaris per a la pràctica del bàsquet, més enllà de les instal·lacions utilitzades per les Escoles Esportives Municipals.

Pla del projecte de la pista de basquet | Ayto. Ondara

La pista se situarà en una parcel·la actualment enjardinada amb gespa i arbratge, i l’actuació se centrarà exclusivament en la zona de la pista i el seu accés, preservant la resta de la superfície. Per a minimitzar l’impacte ambiental, les tres oliveres que s’han retirat de l’àrea de construcció seran trasplantats al parc Tossals.

La construcció d’esta nova pista de bàsquet 3×3 reforça el compromís de l’Ajuntament d’Ondara amb la promoció d’un estil de vida saludable i la millora de les instal·lacions esportives del municipi, oferint a la comunitat més opcions per a la pràctica de l’esport en un entorn accessible i modern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *