Esports

Partits de futbol de pretemporada per al cap de setmana

Els equips seguixen amb la seua preparació física i intercalen xocs amistosos per a anar agafant ritme
Un jugador del CD Jávea davant el CF Benidorm / CD Jávea

El cap de setmana en el món del futbol comarcal està marcat per diversos partits de pretemporada que disputaran alguns dels nostres equips, oferint una oportunitat per a afinar tàctiques i avaluar als jugadors abans de l’inici de la competició oficial.

El CD Dénia s’enfrontarà a la UD Portuarios en el camp “Fort Llopis” del Grao de Gandia a partir de les 20.00 hores. L’entrenador dianense, Juanjo Antolí, s’enfronta a un desafiament complicat, ja que a penes ha tingut un parell de sessions d’entrenament amb els seus jugadors. L’equip dianense, amb un grup d’efectius que a penes es coneixen, es mesurarà a un equip que manté un bloc molt similar al de la temporada anterior.

D’altra banda, la UD Calpe no té programat cap partit este cap de setmana. Els jugadors gaudiran d’un merescut descans després de les intenses sessions d’entrenament que han realitzat fins ara.

Partits d’equips de Primera FFCV

El CD Jávea, que també competirà en la categoria de Primera FFCV esta temporada, afronta un partit esta mateixa vesprada. Els homes dirigits per Julio Ivorra, després de la seua derrota en el debut contra el CF Benidorm, tornaran al rectangle de joc del seu camp municipal a les 19.30 hores per a enfrontar-se al Safor Gandia, un equip de la Segona FFCV.

Per part seua, el Pego CF rebrà en el seu camp del “Cervantes” al FB Teulada-Moraira, equip de la Tercera FFCV, a les 20.30 hores. Els rojillos arriben a esta cita amb rodatge, després d’adjudicar-se el Trofeu Festes de Simat, la qual cosa els donarà confiança per a este nou desafiament.

Partits d’equips de Segunda FFCV

En la categoria de Segunda FFCV, el CF Orba s’enfrontarà al CF Benitachell, equip de la Tercera FFCV, en el seu camp “Marjal” a les 20.15 hores. Este serà el primer partit de preparació per a la formació d’Orba, que buscarà començar a construir la seua forma i cohesió d’equip.

El CF Gorgos, per part seua, ha optat per no disputar un partit de preparació este cap de setmana, preferint esperar uns dies perquè els seus jugadors adquirisquen una millor forma física abans d’enfrontar-se a altres equips.

Esta jornada de partits de pretemporada proporciona una valuosa oportunitat perquè els equips proven noves alineacions i estratègies mentres els seus jugadors es preparen per a la pròxima temporada. A mesura que s’acosta l’inici de la lliga, estos partits amistosos seran crucials per al desenrotllament i l’adaptació dels equips als seus objectius competitius. L’afició estarà atenta al rendiment dels seus equips favorits, esperant veure progressos i bones actuacions en el camp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *