Obres

Pausa en les obres de reurbanització del carrer Sagunt a Dénia

Durant 15 dies es permet que el vial romanga obert al trànsit i les voreres siguen accessibles per al pas dels vianants
Carrer Sagunt / Redacció

Durant els pròxims 15 dies, les obres de reurbanització del carrer de Sagunt a Dénia faran una pausa, permetent que el vial romanga obert al trànsit i les voreres siguen accessibles per al pas dels vianants. Aquesta pausa temporal ofereix un respir tant als residents com als comerços de la zona, facilitant la mobilitat en aquesta artèria comercial de la ciutat.

Antecedents

La Junta de Govern local de Dénia va aprovar el passat 27 de març la licitació d’aquest projecte de reurbanització, que està finançat amb els Fons Next Generation EU, a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Generalitat Valenciana. L’objectiu del projecte és crear una via més amable per als vianants, amb voreres amples i plantació d’arbrat, millorant així l’accessibilitat i l’atractiu visual del carrer.

L’àmbit d’actuació de les obres se situa al carrer Sagunt, en el barri París-Pedrera / Camp Roig, entre l’avinguda d’Alacant i el Passeig Saladar, abastant una superfície de 4.100 metres quadrats. El pressupost total de licitació és de 673.774,06 euros (IVA no inclòs), i el termini estimat per a l’execució de les obres és de set mesos i mig. Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 17 d’abril de 2024.

Segons la regidora de Territori, María Josep Ripoll, el projecte pretén “fer més agradable aquesta artèria comercial de la ciutat”. L’objectiu principal és millorar l’accessibilitat del carrer i incrementar l’espai dedicat als vianants, oferint zones d’ombra i descans gràcies a la millora en l’arbrat i el mobiliari urbà. No obstant això, aquesta transformació comportarà una reducció inevitable de les places d’aparcament disponibles.

Amb aquesta pausa, els habitants i visitants de Dénia poden continuar gaudint dels serveis i comerços del carrer de Sagunt mentre esperen la continuació de les millores planificades per a la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *