Esports

Pepe Carpi avança en el seu projecte per a dirigir el CD Dénia

Ha reunit un grup de treball amb experiència i compromisos clars per a canviar el rumb d'un club que va a la deriva
Pepe Carpi amb el seu equip de treball / Javier Zamora

El soci Pepe Carpi, qui va presentar la moció de censura contra el president del CD Dénia, Juan Benavente, continua avançant en el seu projecte per a liderar el club. Carpi ha presentat al seu equip de suport, que inclou socis amb molta experiència, com l’expresident Javier Ferreres i Toni Roselló, qui va estar al comandament de la gestora durant una temporada.

Directrius per al canvi en el CD Dénia

Aquest grup de treball ha delineat les directrius més importants per a transformar el club. La primera d’elles és retornar la il·lusió pel futbol i el CD Dénia als aficionats. No toleren la baixa assistència que es va observar en l’última temporada, amb tot just presència de seguidors en les graderies.

Una altra prioritat és restaurar la transparència en el club, que actualment està en dubte. Acusen la directiva actual de maniobres fosques, com la convocatòria oculta d’una assemblea clau per a la convocatòria d’eleccions, la qual no va ser comunicada per escrit als socis.

Tampoc accepten les decisions unilaterals preses per Benavente, com la seua negativa a acceptar la moció de censura presentada en l’assemblea, la qual cosa va obligar a recórrer a una notificació notarial. A més, no comprenen com es convoca una assemblea per a tractar temes importants com modificar la llista de socis, informes econòmics, i intentar impedir que siguen socis persones que pertanyen a altres clubs, abans de resoldre la moció de censura.

Exigència d’explicacions i mesures legals

Aquest grup de socis planeja exigir explicacions per les acusacions de connexió del club amb operacions internacionals de narcotràfic. Subratllen que en el període al qual es refereix aquesta greu acusació, els actuals mandataris del club, Juan Benavente i Jonathan Lamber, eren membres de la directiva, no així els socis que ara s’oposen a la seua continuïtat. Per això, demanaran els aclariments pertinents en l’assemblea, ja que entenen que els actuals directius estaven al corrent del que ocorria en el club.

A més, qüestionen decisions recents, com l’anunci de la renovació de Juanjo Antolí com a entrenador, sense haver esperat a la resolució de la moció de censura.

S’anuncien mesures per a assegurar que les dues pròximes assemblees es desenrotllen amb totes les garanties que estableixen els estatuts i la llei. No descarten la possibilitat de presentar querelles particulars, no contra el CD Dénia, sinó contra algunes persones per fets que consideren presumptament delictius.

Crida a la participació dels socis

Aquest grup de socis que donen suport a Pepe Carpi, fan una crida a la participació activa de tots els socis en les pròximes assemblees, amb l’objectiu d’acabar amb un període tan obscur com el que travessa l’entitat en les últimes temporades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *