Esports

Pepelu convocat amb la Selecció Espanyola Absoluta

El dianense és un dels triats per als partits enfront de Serbia i Suiza
Pepelu / Javier Zamora

El migcampista dianense Jose Luis García, conegut com “Pepelu“, ha sigut convocat per primera vegada amb la Selecció Espanyola Absoluta, unint-se a Fiamma Benítez com els representants de Dénia en el combinat nacional.

La notícia ha sigut rebuda amb enorme alegria entre els seus familiars, amics i la comunitat dianense, marcant una fita històrica a l’ésser el primer jugador masculí de Dénia a vestir la samarreta de La Roja en la categoria absoluta.

Espanya, l’actual campiona d’Europa, comença este mes de setembre la defensa de la UEFA Nations League, títol que va conquistar l’any passat als Països Baixos. Encapçalats pel seleccionador Luis De la Fuente, els 25 jugadors convocats es concentraran i entrenaran a la Ciutat del Futbol a partir del dilluns 2 de setembre, amb la missió de continuar l’èxit recent de l’equip. En esta fase, la Selecció Espanyola, enquadrada en el grup A4, s’enfrontarà a Sèrbia a Belgrad el dijous 5 de setembre, seguit d’una trobada contra Suïssa a Ginebra tres dies després.

Per a Pepelu, esta convocatòria és la culminació d’un somni de tota la vida. Encara que ja havia representat a Espanya en categories inferiors, ser cridat a l’equip absolut és el major reconeixement a la seua gran faena i dedicació. La seua destacada temporada en les files del València CF ha sigut clau perquè Luis De la Font li done esta oportunitat tan esperada.

Convocatòria d’Espanya |RFEF

Ara, tota Dénia espera amb ànsies veure al seu fill predilecte debutar amb la Selecció Espanyola, en el que seria un moment inoblidable tant per a ell com per a tota la seua ciutat. La confiança depositada en Pepelu per part del seleccionador és un clar reflex del seu creixement com a futbolista i la seua capacitat per a competir al més alt nivell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *