Benestar

Dénia crea un Pla de Mobilitat Turística Sostenible per a millorar el desplaçament de residents i visitants

L'Ajuntament convida a participar en una enquesta per recollir dades sobre els hàbits de mobilitat, amb l'objectiu de crear un millor entorn
movilitat policia local dénia / Policia

L’Ajuntament de Dénia ha llançat una nova iniciativa per promoure un entorn més sostenible i accessible: el Pla de Mobilitat Turística Sostenible. Aquesta campanya busca recollir informació sobre els hàbits de mobilitat dels residents i visitants de la ciutat.

L’objectiu principal és comprendre com es desplacen les persones a Dénia i identificar mesures que podrien millorar l’eficiència i la sostenibilitat dels desplaçaments diaris. Això és fonamental tant per a residents com per a turistes, ja que una millor mobilitat pot augmentar la qualitat de vida i l’atractiu turístic de la ciutat.

Participar en aquest projecte és molt senzill. Els interessats només han de completar una enquesta disponible a través del següent enllaç: enquesta.

Amb la col·laboració de tots, Dénia pot convertir-se en un exemple de mobilitat sostenible. L’Ajuntament convida a tots els ciutadans i visitants a participar activament en aquesta iniciativa per crear un espai més agradable per viure i gaudir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *