Política

Raquel Violero substituirà Enrique Escrivá com a regidora en l’Ajuntament de Xàbia

L'alcaldessa Rosa Cardona ha indicat emocionada que "per a mi és com un xiquet, com el meu fill"
Foto de campanya de Raquel Violero, número 9 en la llista electoral. / PP Xàbia

Raquel Violero substituirà Enrique Escrivá com a nova regidora de l’equip de govern de l’Ajuntament de Xàbia.

En el ple extraordinari i urgent, celebrat el dilluns 26 d’agost, la corporació municipal ha aprovat, per unanimitat, la proposta de l’alcaldia relativa a la renúncia del càrrec de regidor d’Enrique José Escrivá Terán.

Va ser la setmana passada quan el fins ara portaveu del govern xabienc anunciava la seua renúncia per motius personals.

Escrivá va ser un dels fitxatges estrela del PP per a la seua llista electoral en les passades municipals de 2023, procedent de Ciudadanos; ocupant el número 2, darrere de la líder i alcaldessa, Rosa Cardona. Fins a la seua renúncia, a més de portaveu municipal, ha ocupat, durant aquest poc més d’un any, les carteres de Recursos Humans, Transparència, Participació Ciutadana, Patrimoni, Projectes i Habitatge.

Durant la sessió plenària, Cardona ha assenyalat sentir-se “emocionada” i ha assegurat tindre “paraules d’agraïment, per a mi és com un xiquet, com el meu fill“. L’alcaldessa ha afirmat estar “molt contenta amb el treball que ha realitzat”, destacant que és una persona “supereducada, treballadora i resolutiva“, a més de la seua “professionalitat”. Escrivá serà substituït per la número 9 en la llista popular, Raquel Violero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *