Societat

Èxit en el repartiment d’aigua embotellada a Benitatxell: més de 1.500 garrafes distribuïdes en les primeres tres hores

El pròxim dimarts, 20 d'agost, es durà a terme una nova jornada de repartiment d'aigua, a més d'instal·lar-se dipòsits d'autoproveïment
Repartiment d'aigua / Aj. Benitatxell

El Poble Nou de Benitatxell ha iniciat aquest divendres el repartiment d’aigua embotellada com a mesura d’emergència davant la greu sequera que ha afectat l’abastiment d’aigua potable al municipi. Ja abans de l’inici oficial del repartiment, a les 10:00 hores, hi havia veïns esperant per a rebre les garrafes, formant-se cues poc després.

En les primeres tres hores, s’han distribuït 1.500 garrafes de 6,5 litres, amb un procés fluid gràcies a l’organització del repartiment en tres cues segons l’adreça de la vivenda. Cada resident ha pogut emportar-se dues garrafes per persona empadronada, amb un màxim de vuit, o quatre garrafes per a vivendes amb persones no empadronades.

La distribució ha comptat amb l’ajuda de Protecció Civil i la brigada municipal, que han facilitat el transport de les garrafes. També s’ha habilitat un servei especial per a persones majors o amb mobilitat reduïda que poden sol·licitar la distribució al seu domicili a través del telèfon de Serveis Socials.

El repartiment continuarà el dimarts 20 i divendres 23 d’agost, oferint aigua embotellada una vegada per setmana per als qui no puguen assistir en altres dies.

També s’instal·laran dipòsits d’aigua en diversos punts, com l’entrada del col·legi Santa María Magdalena, la zona esportiva i l’edifici El Puig, per a l’autoproveïment dels veïns, amb horari de 10:00 a 20:00 hores.

L’alcalde, Miguel Ángel García, ha destacat la bona acollida i la col·laboració dels veïns en aquest procés d’emergència, i ha avançat que s’està treballant en solucions a llarg termini, com la connexió amb el Consorci d’Aigües Teulada-El Poble Nou de Benitatxell. També ha agraït la implicació de Protecció Civil, la brigada municipal, la Policia Local i els treballadors municipals en aquesta iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *