Política municipal

Rosa Cardona: “No anem a obrir la piscina amb problemes d’obra”

La situació actual d'aquesta reivindicada i desitjada instal·lació esportiva va ser motiu de debat en l'últim ple
L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, durant el ple extraordinari / Tino Calvo

Rosa Cardona: “No anem a obrir la piscina amb problemes d’obra”. Amb aquestes paraules es manifestava l‘alcaldessa de Xàbia, durant l’últim ple extraordinari de la corporació municipal, celebrat a principis de setmana.

Després d’una publicació en les xarxes socials del regidor d’Esports, el popular Toni Molina, informant de l’existència de “nombroses deficiències” en les instal·lacions “que sorgixen diàriament” i que han retardat l’obertura d’aquesta desitjada instal·lació esportiva; el regidor socialista, Alberto Tur (exresponsable d’Esports), es va interessar per la situació actual de la piscina, qüestionant que un tema de tal calat es tractara a través d’una publicació en xarxes socials.

Un projecte que ha costat 6 milions d’euros.

Tant Cardona com Pere Sapena, regidor d’Urbanisme, van confirmar que les obres van ser recepcionades el passat 25 d’abril.

A això, Sapena va afegir que va ser en el moment en què l’Ajuntament va poder entrar, quan es van detectar les deficiències. Assegurant que s’estan “repassant i reparant”, alhora que recordava que l’obra té un any de garantia i l’Ajuntament compta amb l’aval de l’empresa.

En el transcurs del debat, la mateixa alcaldessa popular revelava que la piscina perd “500 litres d’aigua a la setmana”. I afirmava que s’obrirà al públic quan estiguen tots els desperfectes corregits, no abans.

Preus públics i reglament

No obstant això, Tur incidia que tampoc podria obrir-se al públic, en aquests moments, perquè encara no s’han aprovat els preus públics, ni tampoc el reglament de funcionament. Molina responia, sobre els preus, que falta aprovar l’informe final i passar per ple; i, respecte al plec, que “està en licitació, s’està preparant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *