Esports

S’alça el teló en la “Nostra Copa” de futbol

En la primera eliminatòria entren en lliça diversos equips de la Marina Alta
Jugadors del CD Jávea i UD Calpe durant un partit / Javier Zamora

Este cap de setmana comença la Nostra Copa, primera competició oficial de futbol organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV). En esta edició participen 284 equips de la Primera, Segona i Tercera FFCV, mentre que els equips de la Lliga Comunitat queden exempts.

Quant a la representació de la Marina Alta, destaquen les absències del CD Jávea, CE PedreguerCF Benitachell, que han decidit no participar en esta edició.

El sorteig ha deixat destins variats per als equips comarcals que sí que estan en lliça. El FB Teulada-Moraira, sota la direcció del seu entrenador Cabe, serà el primer a entrar en acció. Este dissabte, a les 19.30 hores, es desplaçaran a Mutxamel per a enfrontar-se al Monnegre, en el que promet ser un duel renyit.

El diumenge es presenta com un dia carregat de futbol a la comarca. A les 11.00 hores, l’Ondarense rebrà al Gorgos CF en el camp Vicente Zaragoza, un enfrontament que generarà gran expectació entre els aficionats locals.

A la vesprada, a les 19.00 hores, el camp municipal del Verger serà l’escenari del partit entre CE El Verger i el Benissa, mentre que a la mateixa hora, el Beniarbeig CF s’enfrontarà al Pego CF, en el que s’anticipa com un xoc vibrant. Finalment, a les 19.15 hores, la UD Oliva rebrà al CF Orba en el camp “El Morer”, tancant un diumenge replet d’emocions futbolístiques a la Marina Alta.

Amb l’inici d’esta competició, els equips de la comarca tenen l’oportunitat de mesurar les seues forces i aspirar a avançar en un torneig que promet ser tan disputat com emocionant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *