Marina Alta

TRAM d’Alacant facilitarà l’accés al Castell de l’Olla d’Altea amb un servei especial per a la línia 9

La Línia Dénia- Benidorm oferirà circulacions addicionals el 10 i 11 d'agost, malgrat les obres de modernització, per garantir el desplaçament
Olla d'Altea / GVA

La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha anunciat que TRAM d’Alacant posarà en marxa un dispositiu especial aquest cap de setmana per facilitar l’accés al Castell de l’Olla d’Altea.

Aquest dispositiu, afectat per les obres de modernització que es duen a terme en aquest tram, permetrà l’enllaç ferroviari entre Benidorm i Olla Altea en ambdós sentits. No obstant això, el servei es veurà complementat per un servei d’autobús entre Olla Altea i Calp, donat que el trànsit pot veure’s afectat per les obres.

Detalls del servei especial

El dissabte 10 d’agost, a partir de les 16:00 hores, hi haurà un autobús directe entre les estacions de Benidorm i Benissa, que circularà per l’autopista per tal d’agilitzar el desplaçament i enllaçar amb el servei ferroviari. El servei d’autobús també s’oferirà des de les 6:00 fins a les 14:00 hores entre Altea i Calp per les proves tècniques en el viaducte del riu Algar.

A més a més, es reforçarà el personal d’atenció al client i de seguretat en trens i estacions durant la nit del 10 d’agost per evitar aglomeracions. Per garantir la seguretat i la comoditat dels viatgers, no es permetrà el transport de bicicletes ni patinets en la Línia 9 des de les 18:00 hores del dissabte fins al final del servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *