Hostaleria Medi ambient Província

Teulada i Moraira es sumen al repartiment de garrafes d’aigua

Els municipis oferiran litres d'aigua en els mercats municipals i en els seus respectius depòsits
Aigua / Redacció

Amb la crisi d’aigua que afecta els municipis de Teulada i Moraira s’ha pres una decisió per part dels Ajuntaments per organitzar un repartiment de garrafes d’aigua. A partir d’aquest dimecres 21 d’agost, en el mercat municipal de Teulada de 09.00 a 13.00 hores s’oferiran litres d’aigua a tots els veïns. En el cas de Moraira, el repartiment tindrà lloc els divendres en el mercat municipal de 09.00 a 13.00 hores.

D’altra banda, els depòsits d’aigua donaran servei de dilluns a dissabte de 10.00 a 14.00 hores. No obstant, el divendres Moraira donarà el servei de 17.00 a 20.00 hores. En Teulada el deposit es situa en l’aparcament del camp de futbol i en Moraira en la pista roja del poliesportiu, al costat de l’espai la Senieta.

Per tal de poder retirar les garrafes és imprescindible portar el DNI i el rebut de l’aigua. A més a més, cada abonat tindrà un màxim de 20 litres d’aigua potable per setmana.

L’aigua en l’hosteleria

Per tal d’assegurar el benestar de les activitats econòmiques de Teulada el seu Ajuntament ha organitzat algunes mesures. A partir d’esta setmana, s’implementarà un pla especial per a garantir el subministrament d’aigua potable a tots els establiments d’hostaleria i comerços locals, que podran proveir-se amb fins a 80 litres d’aigua per setmana en els dipòsits habilitats.

Esta iniciativa es suma als esforços continus del consistori per a fer costat als empresaris i protegir l’economia local davant possibles inconvenients en el proveïment.

Els interessats poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Teulada de dues formes: telefonant al 96 574 0158 o contactant amb el Servici d’Informació i Tramitació (SIT), de manera presencial a l’Ajuntament de Teulada o en l´Espai La Senieta de Moraira, o per correu electrònic sit@teuladamoraira.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *