Societat

Teulada impulsa un nou procés participatiu per recollir les propostes ciutadanes

El qüestionari en línia el pots trobar en la noticia
Ajuntament de Teulada / Redacció

L’Ajuntament de Teulada ha llançat un procés participatiu amb l’objectiu de conéixer les necessitats i desitjos dels seus residents en relació amb els projectes i actuacions del municipi. Aquesta iniciativa compta amb el finançament del Servei de Transparència, BOP i Imprenta de la Diputació d’Alacant, així com el suport de la Presidència de la Generalitat Valenciana.

Aquestos pressupostos participatius pretenen donar veu a la ciutadania, permetent que siguen els mateixos veïns els qui proposen i voten els projectes que consideren més importants per al futur de Teulada Moraira. Mitjançant una enquesta accessible a la web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament, es convida a tots els residents a participar activament i a expressar les seues idees i necessitats.

El procés inclou un qüestionari en línia, accessible a través de l’enllaç: https://investrategia.tesintegra.net/online.php?pid=ONLINETEULA, que permet als ciutadans contribuir a identificar propostes i necessitats per al municipi. Les idees recollides seran analitzades pels tècnics municipals per determinar la seua viabilitat. Aquelles propostes que superen aquesta avaluació seran sotmeses a una consulta pública representativa, i les que siguen aprovades majoritàriament seran incorporades als pressupostos municipals per a la seua execució.

Aquest esforç participatiu tracta de millorar les experiències anteriors, assegurant que la consulta siga àmplia i accessible per a tota la població de Teulada Moraira. Rosana Caselles, regidora de Participació Ciutadana, ha subratllat la importància d’aquesta iniciativa: “Des de l’Ajuntament de Teulada, creiem que és fonamental que tots i totes tinguen l’oportunitat d’expressar les seues idees, necessitats i expectatives per al nostre municipi. Aquest procés participatiu no només és una eina per a escoltar a la ciutadania, sinó també un mitjà per a millorar junts Teulada Moraira”.

Caselles també ha fet una crida a la participació ciutadana: “Convidem a cada resident a involucrar-se activament, perquè la seua veu és essencial en la creació de projectes que realment reflectisquen els desitjos i prioritats del nostre poble. Estic convençuda que, amb la col·laboració de tots, aconseguirem implementar accions que milloren significativament la qualitat de vida en el nostre municipi”.

L’Ajuntament espera que aquesta iniciativa done lloc a projectes que responen veritablement a les necessitats i aspiracions dels ciutadans, assegurant que el futur de Teulada Moraira es construïsca amb la participació activa dels seus habitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *