Esports

Triomf de la UD Calpe sobre el CD Dénia (2-1)

Totes dues formacions van demostrar tindre molt de marge de millora en el seu joc abans del començament del campionat
Jugadors calpins en la celebració d'un gol / UD Calpe

La UD Calpe va véncer al CD Dénia per 2-1 en un típic partit de pretemporada disputat el mes d’agost. Encara que el resultat va ser això de menys, tots dos equips van aprofitar l’ocasió per a ajustar les seues tàctiques i avaluar el rendiment de les seues plantilles de cara a l’inici de la competició oficial.

En la primera mitat, el CD Dénia va mostrar major intensitat, aprofitant les imprecisions d’un conjunt local que no va aconseguir trobar el seu ritme de joc. Els xics de Juanjo Antolí van portar un cert perill a l’àrea rival, però els va faltar contundència per a materialitzar les seues arribades en gols.

En la segona part, la història va canviar amb la presència de David en el centre del camp del Calpe, qui va aportar major orde i equilibri al joc. L’equip dirigit per Lauro Techeira va començar a imposar la seua superioritat física, la qual cosa els va permetre controlar millor el partit davant un rival que va mostrar signes de cansament a causa de la falta de sessions d’entrenament.

Al final, la victòria es va quedar a casa per a la UD Calpe, encara que tots dos tècnics van poder extraure lectures positives, tenint molt de marge de millora de cara a l’arrancada de la temporada.

Incorporacions en tots dos equips

El partit també va servir per a veure en acció a noves incorporacions en tots dos conjunts. En la UD Calpe, va debutar el lateral dianense Pablo Seguí, qui es va unir a l’equip la setmana passada.

Pablo Seguí presentat amb el seu nou equip | UD Calpe

Per part del CD Dénia, l’última incorporació ha sigut el porter Álex Iglesias, que arriba amb experiència després d’haver passat per equips com el CF La Nucia, Torrellano CF i Inter Escaldes. A més, es va confirmar la renovació de l’extrem canterano Ángel, qui continuarà aportant la seua velocitat i desborde a l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *