Esports

A Dénia jornada tallers “Reseteja la teua salut”

La Regidoria d'Esports de Dénia, organitza un esdeveniment dissenyat per a promoure la salut i el benestar a través l'esport i la nutrició
Cartel taller / Esports Dénia

L’Ajuntament de Dénia, a través de la regidoria d’esports, ha organitzat una jornada gratuïta dedicada a la promoció de la salut i el benestar a través de l’esport, la nutrició i la motivació. L’esdeveniment, titulat Reseteja la teua salut”, tindrà lloc el dissabte 14 de setembre de 2024 a la Casa de la Cultura de Dénia, amb accés lliure fins a completar aforament.

La jornada s’iniciarà a les 10 hores amb el taller “Motivació i esport”, a càrrec del psicòleg esportiu Juan Carlos Arancibia, qui compartirà les claus per a mantindre la motivació en la pràctica esportiva i com superar els obstacles que dificulten el progrés personal. A continuació, a les 10.45 hores, la nutricionista Estefanía Ribes oferirà el taller “Nutrició dia a dia”, on es donaran consells per a seleccionar els aliments adequats per a una dieta equilibrada.

A les 11.45 hores, l’entrenador personal Marc Banyuls, especialitzat en running, impartirà el taller “Exercici cardiovascular”, explicant com establir una bona condició física per a començar a córrer i convertir esta activitat en un hàbit saludable. Finalment, a les 12.15 hores, Adam Gavilà, també entrenador personal, tancarà la jornada amb el taller “Exercici de força”, destacant la importància d’incloure l’exercici de força en la rutina diària per a millorar l’estat físic.

La jornada conclourà amb una taula redona titulada “Donem-li veu a l’esport”, on es debatrà sobre la necessitat de mantindre hàbits saludables i la importància de dignificar el sector de la salut i l’esport.

Valen Alcalà, regidor d’Esports de Dénia, ha subratllat el compromís de la regidoria amb la promoció de la salut: “Estem compromesos a continuar impulsant estes jornades que no només eduquen, sinó que també inspiren a portar una vida més activa i saludable. A Dénia comptem amb molts bons professionals que poden ajudar-nos a implementar hàbits positius. Aprofitem l’oportunitat!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *