Societat

L’Espai Jove d’Ondara reprén la seua activitat: consulta tota l’oferta

Els programes tornaran a obrir les portes a partir del pròxim dimarts 10 de setembre amb el seu horari habitual
Espai Jove / Aj. Ondara

L’Espai Jove d’Ondara tornarà a obrir les seues portes a partir del pròxim dimarts 10 de setembre amb el seu horari habitual, oferint a la joventut del municipi un espai on gaudir, aprendre i participar en activitats dissenyades especialment per a ells. El nou horari d’obertura serà de dilluns a divendres al matí, de 9.00 a 14.00 hores, i a la vesprada de 16.00 a 20.00 hores. Els dissabtes, l’Espai Jove estarà obert de 17.00 a 20.00 hores. És important recordar que els dilluns a la vesprada l’Espai romandrà tancat a causa de la coordinació del personal del Departament de Joventut, que s’encarrega de planificar i organitzar les activitats setmanals.

A més, el regidor Jordi Ruiz ha anunciat la reactivació del Grup d’Estudi, un projecte de suport educatiu que pretén ajudar als estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) d’Ondara a organitzar-se amb les seues tasques i estudis. Aquest servei gratuït ofereix als joves un espai on realitzar els seus deures, estudiar i preparar exàmens, amb l’acompanyament de professionals. El Grup d’Estudi funcionarà els dimarts i dijous, i tindrà diferents horaris, pel que les places són limitades.

Una altra novetat per a aquest setembre és el programa d’oci nocturn “Anem de marxa”. Aquest programa ofereix rutes nocturnes dinamitzades, especialment dissenyades per a joves, amb activitats a l’aire lliure i en grup. Les rutes estan programades per als divendres 13 i 20 de setembre, de 20:00 a 21:30 hores, oferint una oportunitat per a gaudir de l’entorn, fer exercici i conéixer a altres joves del municipi. Per participar, és necessari inscriure’s prèviament, i els menors d’edat hauran de comptar amb l’autorització d’un adult responsable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *