Societat

Activitats en Família 2024/2025 presenta noves propostes d’aventura a l’aire lliure en Dénia

En total, seran 25 activitats obertes a les famílies residents i visitants de Dénia i la comarca
Imatge d'edicions anteriors del programa Activitats en Família / Denia.net

Activitats en Família 2024/2025 arriba amb noves propostes d’aventura a l’aire lliure. Des d’octubre de 2024 fins a juny de 2025, les regidories de Cultura, Normalització Lingüística, Medi Ambient i el Museu Arqueològic de Dénia han organitzat un programa complet. En total, 25 activitats obertes a les famílies residents i visitants de Dénia i la comarca. A més, enguany s’afegeixen activitats emocionants com el paddle surf, big SUP i caiac.

Novetats a les Activitats en Família 2024/2025

Una de les novetats més destacades és la inclusió d’excursions d’aventura, com la visita a la Cova Ampla del Montgó o la Torre del Gerro. A més, el programa manté opcions ja conegudes com el teatre, la dansa, la música, caminades i visites guiades pel patrimoni de la ciutat.

El Departament de Cultura ha preparat cinc representacions teatrals i tres actuacions musicals, junt amb espectacles de dansa contemporània i tradicional. La companyia de Dénia, Tarannà Teatre, representarà la seua última producció, Arbret. També es presentarà l’espectacle multidisciplinari Sherezade, amb la participació del pianista Francesc Pérez Perelló i el grup Dianium Dansa d’infants. Aquest grup farà una dansà al carrer del Marqués de Campo, acompanyat pel dolçainer Josep Alemany.

A més, el Museu Arqueològic ha organitzat cinc visites guiades gratuïtes, centrades en el paisatge i el patrimoni de Dénia. Per participar en aquestes visites, cal fer reserva prèvia trucant al Museu Etnològic.

Les activitats d’aventura inclouen caminades i animació participativa a l’aire lliure. Per a aquestes activitats, és obligatori inscriure’s prèviament al correu viuiconviu@ayto-denia.es.

Per últim, la Regidoria de Normalització Lingüística oferirà tres sessions de cinema en valencià al Teatre Auditori del Centre Social.

El disseny del fullet de la campanya 2024/2025 és obra de l’il·lustrador Víctor Torres, seguint la línia de comptar amb professionals locals. A més, Tarannà Teatre visitarà les escoles per promoure la participació en les activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *