Esports

Arriba la XXII Volta a Peu a la Xara

Els participants poden realitzar la prova en la modalitat de corredors o de caminantes
Família del CA La Xara / CA La Xara

Amb l’arribada de setembre, fidel a la seua cita anual, la Volta a Peu a La Xara es prepara per a celebrar la seua vintena segona edició este dissabte. Esta prova atlètica, que s’ha consolidat com un esdeveniment destacat en el calendari esportiu local, oferix als participants l’opció de realitzar el recorregut en dos modalitats: caminant, amb un trajecte de 3 quilòmetres, i corredor, amb un traçat de 7 quilòmetres. Esta flexibilitat fa que la Volta a Peu siga accessible per a tots, des dels més xicotets fins als més experimentats.

Les activitats començaran a partir de les 17.00 hores amb les proves destinades a les categories inferiors, que van des de Barrufets fins a cadets, tant en la branca femenina com masculina. Serà un espectacle veure als joves atletes competir, plens d’energia i entusiasme. La prova regna, que abastarà categories des de sèniors fins a veterans C, s’iniciarà a les 18.30 hores, prometent ser el punt culminant de la jornada amb corredors de tots els nivells mesurant-se en un recorregut desafiador i emocionant.

L’organització de la Volta a Peu, a càrrec del CA La Xara en estreta col·laboració amb l’EATIM La Xara, ha pensat en tots els detalls perquè siga una jornada memorable. S’han establit medalles per a tots els participants en les categories de Barrufets i prebenjamins, fomentant així la participació i l’amor per l’esport des d’edats primerenques. Per a la resta de categories, hi haurà trofeus per als tres primers classificats, tant en la branca femenina com en la masculina, la qual cosa afig un incentiu addicional per als competidors.

A més, els atletes empadronats en La Xara que aconseguisquen pujar al podi rebran un trofeu especial, subratllant l’orgull local i reconeixent el talent esportiu de la comunitat. Este detall reforça el caràcter inclusiu i comunitari de la Volta a Peu, que no sols és una prova esportiva, sinó també una celebració de la cohesió i l’esperit de La Xara.

Amb un recorregut que promet ser tant pintoresc com exigent i una organització que cuida cada detall, la vintena segona edició de la Volta a Peu a la Xara promet ser un esdeveniment esportiu destacat, on l’esforç, la superació i la diversió estaran garantits per a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *