Societat

L’Ajuntament de Dénia destina 15.000 euros a noves ajudes al transport per a estudiants

També s'han aprovat les bases per a les ajudes a l'adquisició de llibres i material escolar per al segon cicle d'Infantil
Estudiantes / Redacció

L’Ajuntament de Dénia ha aprovat aquesta setmana una nova línia d’ajudes al transport per a estudiants d’ensenyaments universitaris i cicles formatius de grau mitjà o superior, amb una partida pressupostària de 15.000 euros. Les ajudes, que oscil·laran entre els 180 i 300 euros per persona segons la renda familiar, cobriran despeses del curs 2023/2024. Els estudiants que complisquen els requisits podran sol·licitar-les a través de la seu electrònica de l’ajuntament durant 10 dies després de la publicació de la convocatòria en el BOP d’Alacant.

Ajudes per a llibres i material escolar d’Infantil

També s’han aprovat les bases per a les ajudes a l’adquisició de llibres i material escolar per al segon cicle d’Infantil per al curs 2024/2025. Amb un pressupost de 20.000 euros, aquestes ajudes de 30 euros per xiquet o xiqueta estan destinades a famílies amb fills matriculats en centres públics o concertats de Dénia, la Xara i Jesús Pobre. El termini de sol·licitud serà del 14 al 25 d’octubre a través de la seu electrònica de l’ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *