Educació

Ondara convoca les ajudes al transport per a estudiants que ho fan fora del municipi

Les ajudes es podran sol·licitar del 23 de setembre al 7 d’octubre de 2024
La Regidoria d’Educació, dirigida per Rosa Ana Marí, i la Regidoria de Joventut, dirigida per Jordi Ruiz, / La Veu d'Ondara

L’Ajuntament d’Ondara ha convocat, per setena vegada, ajudes de transport per als estudiants que cursen estudis fora del municipi. La Regidoria d’Educació, dirigida per Rosa Ana Marí, i la Regidoria de Joventut, dirigida per Jordi Ruiz, han informat que aquestes subvencions estan destinades a estudiants d’Ondara que cursen ensenyament no obligatori fora del municipi durant el curs 2023/2024, incloent universitaris, batxillerat, ensenyaments artístics i cicles formatius.

Les ajudes es podran sol·licitar del 23 de setembre al 7 d’octubre de 2024, presentant la documentació necessària al Registre de l’Ajuntament. El valor màxim de les ajudes serà de 500 euros, amb un import total de 4.800 euros disponible. Tota la informació i la documentació es poden trobar a www.ondara.org.

Els estudiants interessats hauran de complir diversos requisits, com tenir entre 16 i 30 anys, estar empadronats a Ondara, demostrar la realització del curs i justificar la manca d’un centre educatiu adequat al municipi. Així mateix, el nivell de renda familiar no ha de superar l’import corresponent a l’IPREM anual per a 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *