Esports

Benigembla es prepara per a acollir la Badall Trail

És la primera prova puntuable per al VII Circuit Trail Marina 2024-25
Cartell de la prova / Dénia Corre

El pròxim 20 d’octubre, Benigembla tornarà a ser l’escenari d’una de les proves més esperades del VII Circuit Trail La Marina”. Després de l’èxit de l’edició anterior, en la qual es va aconseguir el límit de 400 participants setmanes abans de l’esdeveniment, l’expectació per esta prova és màxim. Les inscripcions ja estan obertes en la web circuittrailmarina.es, i els corredors interessats han d’afanyar-se per a assegurar-se un lloc en esta emocionant carrera.

Organitzada per Dénia Corre i l’Ajuntament de Benigembla, la Badall Trail és coneguda pel seu impressionant recorregut a través de la clivella que partix la muntanya de Benigembla, oferint a les participants vistes espectaculars que fan d’esta prova una experiència inoblidable.

La competició es dividirà en dos carreres de muntanya: Sprint i Mitjana Marató, la qual cosa permetrà als corredors de diferents nivells desafiar-se a si mateixos en un entorn natural inigualable. Esta prova marcarà l’inici del Circuit Trail de la Marina, que recorrerà altres racons emblemàtics de la comarca, com Xaló, Gata, Calp, Pedreguer, Ondara, Laguar-Orba, Senija, Forna, Pego i La Vall de Gallinera, així com zones muntanyenques de la Marina Baixa.

Amb la promesa de superar les expectatives, la Badall Trail de Benigembla es consolida com una cita imprescindible per als amants del trail running a la Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *