Esports

Benissa acull el 5 i 6 d’octubre les “Jornades Dona i Muntanya”

Les inscripcions estaran obertes fins al 2 d'octubre
Adrián Cabrera / R. Litoral

El primer cap de setmana d’octubre Benissa posarà el focus en la dona esportista, en aquelles dones que practiquen l’esport de muntanya. Una iniciativa organitzada per la FEMECV amb la col·laboració de l’Ajuntament benissero a través de les denominades “Jornades Dona i Muntanya”. Una proposta amb la qual es vol enfortir la presència femenina a la muntanya, donar suport a l’esport i mostrar a Benissa com a destí per a la pràctica de l’esport de muntanya.

Les inscripcions ja estan obertes i podran formalitzar-se fins al pròxim 2 d’octubre a través de la web de la FEMECV.

Com ha explicat el regidor responsable, Adrián Cabrera, al llarg del cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, es durà a terme un variat programa d’activitats, des de recorreguts amb els quals donar a conéixer els espais naturals dels quals pot presumir el municipi de Benissa, així com tallers, taules redones, o la projecció d’un documental.

Una convocatòria oberta a l’àmbit autonòmic i estatal, per la qual cosa les inscripcions també inclouen la possibilitat de reservar hostalatge. Cabrera ha assenyalat que este tipus d’esdeveniments suposa una reinversió a Benissa, aportant un turisme que consumix en la localitat, i que donarà a conéixer el municipi com un destí d’interés per als amants de la muntanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *