Esports

Benissa inicia les obres de la nova pista d’atletisme

L'obra té finançament del Planifica de la Diputació d'Alacant
Inici de les obres de la nova pista d'atletisme de Benissa / Ajuntament de Benissa

Benissa ha començat les obres de la nova pista d’atletisme. L’Ajuntament adverteix que, en només sis mesos, aquesta instal·lació esportiva tan esperada serà una realitat. Mediterráneo de Obras y Asfaltos S.A. és l’empresa adjudicatària del projecte.

Adrián Cabrera, regidor d’Esports, ha expressat la seua satisfacció: “Per a mi és un somni complit que hui puguem dir que comencen les obres de la nova pista d’atletisme de Benissa. Era el meu gran objectiu des que vaig assumir el repte de ser regidor d’Esports”.

Característiques de la nova pista

La pista es construirà en l’avinguda Madrid, on actualment es troba la pista d’atletisme de terra. Comptarà amb 6 carrers i tindrà 400 metres de corda. Aquesta primera fase inclou també la construcció d’una tanca perimetral i un PumpTrack per a bicicletes.

En la segona fase del projecte, es construiran les grades i els vestidors. Mentrestant, el consistori ja ha sol·licitat una subvenció per a aquesta segona fase. També es buscaran alternatives temporals fins que finalitzen les obres.

Finançament de les obres

Les obres estan finançades en un 65% per la Diputació d’Alacant a través del programa Planifica 2020-2023. La inversió total serà de 762.172,70 euros.

L’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, també ha volgut destacar la importància d’aquestes obres. Ha assenyalat que “sabem que ha costat molt arribar fins ací, però estem molt contents de poder anunciar que, molt prompte, inaugurarem la nova pista d’atletisme”.

La Ciutat Esportiva de Benissa segueix creixent, dotant els esportistes locals de millors instal·lacions. L’objectiu és convertir Benissa en el centre esportiu de la Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *