Societat

Benissa obri la votació de les propostes seleccionades per als Pressupostos Participatius

Fins al 22 de setembre, la ciutadania podrà triar fins a tres iniciatives d'entre les 20 seleccionades
Propostes per als Pressupostos Participatius / Aj. Benissa

Benissa avança en el procés de Pressupostos Participatius, i durant aquest mes de setembre, fins al dia 22, els veïns i veïnes del municipi tindran l’oportunitat de votar per les iniciatives que consideren més interessants i necessàries. La regidora responsable de Participació Ciutadana, Virginia Pérez, ha explicat que podran exercir aquest dret tots els benissers i benisseres majors de 16 anys, ja siga de manera presencial o telemàtica.

D’un total de 70 propostes presentades, la comissió tècnica ha avaluat la seua viabilitat i ha seleccionat 20 accions que ara es posen a disposició de la ciutadania per a ser votades. Cada persona podrà triar un màxim de tres iniciatives.

Virginia Pérez ha valorat molt positivament la implicació de la ciutadania en aquest procés participatiu i ha avançat que es tindran en compte totes les accions seleccionades. És important recordar que l’executiu local ha previst destinar una quantitat de 40.000 euros a la proposta o propostes més votades.

La regidora de Participació fa una crida a la importància de votar per part dels veïns, ja que és una oportunitat per expressar les seues preferències i contribuir directament al futur del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *