Educació

Benitatxell adapta els accessos escolars per les obres al col·legi Santa Maria Magdalena

L'espai "Bes i adéu" permetrà un acomiadament ràpid i segur dels alumnes
CEIP Santa Maria Magdalena / Turisme Benitatxell

Amb les obres de reforma al col·legi Santa Maria Magdalena en la seua recta final, l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha implementat una sèrie de mesures per a adaptar els accessos al centre educatiu i garantir la seguretat de l’alumnat i les seues famílies durant aquest període de transició.

Les obres han afectat alguns dels aparcaments habituals, com els de la placeta dels Mestres i del carrer de les Escoles a mà dreta, que romandran tancats temporalment. Com a alternativa, es mantindrà operatiu l’aparcament de la pujada a l’esquerra, on s’ha instal·lat una miniglorieta per a facilitar el gir dels vehicles i la càrrega i descàrrega dels escolars. Addicionalment, s’està condicionant una nova zona d’aparcament al carrer Mestral.

Acces al CEIP Santa Maria Magdalena | Aj. Benitatxell

Una de les principals novetats és la creació de l’espai “Bes i adéu”, un punt dissenyat perquè els pares i mares puguen deixar els seus fills de manera ràpida, acomiadant-se amb un bes abans que entren a l’escola. Tot i això, Jorge Pascual, regidor d’Educació, anima a les famílies a utilitzar l’aparcament de l’avinguda de València i accedir al centre caminant, per a evitar aglomeracions.

A més, el tram de la plaça de les Pesqueres fins a l’Escola de Música es tancarà al trànsit per a garantir la seguretat dels alumnes, especialment dels que cursen 6é, que tindran les seues aules en aquesta zona. Aquest espai també s’utilitzarà com a pati i àrea de joc. Durant els intervals d’entrada, eixida i pati, l’accés als guals estarà restringit.

Per a assegurar una bona gestió del trànsit i la seguretat en les primeres setmanes de classe, la Policia Local augmentarà la seua presència als voltants del col·legi, proporcionant assistència a les famílies i garantint una circulació fluida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *