Esports

Blanca Fernández i Ana Peláez entre les millors de La Sella Open

Al capdavant de la classificació , amb 7 sota parell, es mantenen Kirsten Rudgeley, Sara Kouskova i Virginia Elena Carta
Blanca Fernández en l'eixida d'un clot / La Sella Golf

Després de jugar-se la segona jornada, les espanyoles Blanca FernándezAna Peláez, cinquena i setena classificades respectivament, han irromput amb força en la part alta de la classificació de La Sella Open, torneig professional femení del Ladies European Tour (LET). Amb l’emoció i l’espectacle en plena expansió, la incertesa sobre qui s’alçarà amb la victòria continua latent en l’equador de la competició.

Al capdavant de la taula, amb 7 sota parell, es mantenen tres golfistes estrangeres: l’australiana Kirsten Rudgeley, la txeca Sara Kouskova i la italiana Virginia Elena Carta. No obstant això, les espanyoles han demostrat tindre el potencial necessari per a barallar pel títol.

L’australiana Kirsten Rudgeley | La Sella

Blanca Fernández, en el seu debut en el LET després d’una brillant carrera amateur, va enlluernar amb 4 birdies en els primers 9 clots de la segona jornada. Encara que la seua segona mitat va ser més conservadora, aconseguint sol parell, es manté ben posicionada amb un total de 6 sota parell. “No mire la pissarra, que com em descure després faig bogey, bogey, bogey”, comentava Fernández amb un somriure, mostrant la seua actitud relaxada però competitiva.

Per part seua, Ana Peláez, amb l’experiència d’haver guanyat ja un torneig del LET en 2022, va mostrar la seua arpa habitual amb una volta de sis birdies, pujant 45 posicions en la classificació. “He sentit molta pau i calma, m’ho he passat molt bé”, relatava la malaguenya, que aguaita el lideratge amb 5 baix parell i aspira a la victòria.

A estes dos jugadores es va sumar el bon acompliment de la càntabra Harang Lee, qui va entregar una targeta de 69 colps, situant-se onzena amb un total de 4 baix parell. “Em sent còmoda jugant a Espanya, i ací ens tracten superbien“, comentava Lee, qui seguix en la lluita per escalar posicions.

Encara que les estrangeres continuen dominant el cim, l’armada espanyola ha deixat clar que està disposada a donar la batalla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *