Societat

Calp impulsa el comerç local amb una nova campanya de ‘Bons Comerç’

Els residents majors de 18 anys podran adquirir bons de consum amb un descompte del 50% per a gastar en establiments adherits
bono comercio Calp / Aj. Calp

L’Ajuntament de Calp i Creama Calp, amb el suport d’AEMCO, han posat en marxa una nova campanya de Bono – Comerç amb l’objectiu de fomentar les compres en el comerç local. Aquesta iniciativa permet als ciutadans empadronats a Calp i majors de 18 anys a l’1 de juny de 2024, adquirir bons de consum per valor de 20 €, 50 €, 100 € i 150 €, pagant només la meitat del seu import. Aquests bons es podran bescanviar en els establiments locals que s’hagen adherit a la campanya.

bono comercio Calp

Els comerços interessats en participar-hi poden inscriure’s fins al 16 de setembre a través de la web [empresarioscalpe.es](https://empresarioscalpe.es/).

Per la seua banda, els ciutadans podran adquirir i bescanviar els seus bons des del 17 de setembre fins al 12 d’octubre a la pàgina [bonocomerciocalp.es](https://bonocomerciocalp.es/). Aquesta campanya representa una oportunitat per a impulsar l’economia local i donar suport al comerç de proximitat en el municipi. Per a més informació, es pot visitar el portal de notícies oficial de Calp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *