Esports

Ca Nano va conquistar el Torneig Agost de Futbol Sala

Va véncer en una final molt emocionant a l'equip de Xàbia, Colesven per 2 a 3
Equip Ca Nano amb el trofeu / Acydma

En el pavelló municipal del poliesportiu de Dénia, l’equip de Ca Nano es va proclamar campió del Torneig Agost de Futbol Sala, organitzat per l’Asociación Cultural Deportiva Marina Alta (ACYDMA). La final, disputada amb gran intensitat, va deixar en evidència l’alt nivell de tots dos equips, eixint com a guanyador Ca Nano per 2 a 3 .

El partit va començar amb el conjunt de Xàbia, Colesven, avançant-se en el marcador. No obstant això, l’avantatge no va durar molt, ja que Ca Nano va respondre ràpidament, igualant el marcador abans del descans.

En la segona mitat, Colesven va eixir amb força i va tornar a posar-se per davant, però els dianenses no es van rendir. Ca Nano va augmentar la pressió, aconseguint empatar novament. Amb el partit en la seua fase final, els dianenses van mostrar la seua eficàcia en marcar el gol decisiu que va segellar el triomf per 2 a 3.

Valen Alcalá amb el capità de Ca Nano | Acydma

El lliurament de trofeus va ser el fermall final a una emocionant jornada. El regidor d’esports de Dénia, Valen Alcalá, va entregar el trofeu al capità de Ca Nano, acompanyat per José Argudo, delegat del Comité arbitral d’Acydma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *