Política municipal

Calp adjudica les obres del 2n IES i del nou CEE Gargasindi

L'alcaldessa, Ana Sala, espera que les obres comencen com més prompte millor
IES Ifach Calp / Redacció

L’Ajuntament de Calp ha donat a conéixer el nom de les empreses adjudicatàries de les obres amb les quals es desenvoluparan les demandades infraestructures educatives pendents d’execució en el municipi.

D’una banda, Orthen Serveis i Actuacions Ambientals, S.A.U, serà la mercantil responsable del projecte d’edificació del nou CEE Gargasindi. Una actuació pressupostada en uns 7,4 milions d’euros.

Mentre que Vialterra Infraestructures S.A portarà a terme les obres de construcció del futur 2n IES de la localitat, per un muntant de quasi 15 milions d’euros.

Arribar a aquest punt del procés no ha sigut fàcil, segons ha explicat l’alcaldessa, Ana Sala. La munícipe ha qualificat de molt bona notícia la licitació d’aquestes obres amb les quals es donarà solució a la difícil situació educativa que afronta el municipi.

De fet, aquests són els projectes més reivindicats a Calp, no sols pels representants polítics sinó també per la mateixa comunitat educativa.

Actuacions que es trobaven paralitzades a l’espera que la Generalitat autoritzara la modificació de la delegació de competències per l’augment del pressupost d’ambdós projectes, inclosos en el Pla Edificant. Va ser el passat mes de juny quan l’Ajuntament va rebre la tan esperada notícia: Educació ho autoritzava a licitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *