Política municipal

Calp ampliarà el cementeri en 111 nínxols addicionals

L'Ajuntament licita les obres per més de 206.000 euros
Zona d'expansió / Ajuntament de Calp

L’Ajuntament de Calp està tramitant la licitació de les obres d’ampliació del cementeri municipal, amb un pressupost base de licitació de 206.042,46 €.

L’ampliació del cementeri municipal suposarà la construcció d’un nou nivell amb capacitat per a 111 nínxols addicionals, distribuïts en quatre mòduls.

A més dels nínxols, es faran millores estètiques i funcionals, com la creació de zones verdes amb murs de pedra en sec i la instal·lació d’un nou sistema de reg. Les obres començaran una vegada es complete el procés de licitació i tindran una duració de tres mesos.

Davant el creixement de la població i la necessitat d’atendre les demandes dels veïns, l’Ajuntament va iniciar els tràmits per a l’ampliació en una parcel·la contigua als terrenys de la zona més nova del Cementeri Municipal.

Aquesta mesura es pren després d’una anàlisi exhaustiva de la situació actual i amb l’objectiu de garantir la prestació d’un servei essencial per a tots els ciutadans. L’ampliació permetrà augmentar el nombre de nínxols disponibles, assegurant així que tots els veïns puguen accedir a un lloc digne per al descans etern dels seus éssers estimats.

Marco Bittner, el regidor responsable del Parc del Descans Etern, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa i ha subratllat que “l’ampliació del cementeri municipal és una mesura necessària per a garantir el benestar dels nostres veïns i assegurar que puguen acomiadar-se dels seus éssers estimats en un entorn adequat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *