Turisme

Calp celebra el Dia Internacional del Turisme amb visites gratuïtes

La ciutat del Penyal acull aquest setembre també el Dia de la Bicicleta
Reial Club Nàutic de Calp / Turisme GVA

En commemoració del Dia Internacional del Turisme i el Dia de la Bicicleta, l’Ajuntament de Calp ha preparat un complet programa d’activitats per a residents i visitants.

El Dia Internacional del Turisme, que se celebra el 27 de setembre, comptarà amb dues jornades d’activitats gratuïtes. El dia 27 es realitzarà una jornada de portes obertes dirigida a centres escolars de primària, i a les 16:00 hores, una visita guiada denominada “Turisme Mariner”.

El 28 de setembre, el programa continua amb una visita al nucli antic i els edificis Bofill a les 10:00 hores. A la vesprada, a les 17:00 hores, els participants podran gaudir d’una visita al Penyal d’Ifac i les Salines al capvespre. Les inscripcions són obligatòries i es poden realitzar en les oficines de turisme locals telefonant al 96 583 69 20 o al 96 583 85 32.

D’altra banda, el Dia de la Bicicleta tindrà lloc el diumenge 22 de setembre com a part de la Setmana Europea de la Mobilitat. La jornada començarà a les 10:00 hores a la Plaça Colón, on s’oferiran activitats per a xiquets, com karts infantils i l’actuació de la Xaranga “Clau de Fa”. A les 11:45 hores, els participants podran unir-se a una ruta cicloturística que eixirà de la Plaça Colón i recorrerà fins a l’Església de la Mercè.

La jornada finalitzarà amb una paella gegant amenitzada pel grup musical “El Payo Ke Kanta”. Les inscripcions per a la ruta cicloturística es poden realitzar per correu electrònic a participacion@ajcalp.es fins al 19 de setembre a les 14:00 hores, o de manera presencial el mateix dia 22 de setembre, de 10:00 a 11:00 hores a la Plaça Colón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *