Esports

Calp es prepara per a una jornada de Bàsquet d’alt nivell

Acull la final de la Lliga Valenciana 2024 de la Primera FEB entre HLA Alacant i Amics Castelló
Mans prop del cércol / Javier Zamora

La Lliga Valenciana 2024 de básquet es prepara per a viure la seua primera Final de la temporada a Calp. Serà este dimecres 11 de setembre amb la disputa de la trobada en Primera FEB entre HLA Alicante i Amics Castelló, els dos equips de la Comunitat Valenciana que militen en la segona divisió del bàsquet espanyol.

Després de l’acord aconseguit entre la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i l’Ajuntament de Calp, amb la col·laboració del CB Ifach Calpe, la localitat alacantina serà l’escenari d’estes tres finals de la Lliga Valenciana:

Final Primera FEBR. 11 de setembre. 19.00 h.
Final Tercera FEBR. 9 d’octubre. 10.00 h.
Final Femenina. 9 d’octubre. 12.30 h.

Així per tant, l’11 de setembre serà a més quan el Pavelló Domingo Crespo de Calp es vestirà de gala per a estrenar amb este gran esdeveniment de bàsquet el nou paviment de la instal·lació després de la reforma escomesa pel consistori, unes obres de millora de les quals es beneficiaran tots els amants del bàsquet per a continuar vibrant en un dels pavellons més emblemàtics de la Comunitat.

Les tres Finals de la Lliga Valenciana que se celebren a Calp seran retransmeses en directe a través d’EsportViu (la nova plataforma de l’Associació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana) i del Canal YouTube FBCV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *